اولین رویداد ملی هجرت اشتغال آفرینی در دانشگاه قم برگزار میشود.
به گزارش واحد خبر روابط عمومی دانشگاه قم، حجتالسلاموالمسلمین دکتر سعید فراهانیفرد معاون پژوهشی دانشگاه قم و مشاور وزیر اقتصاد در حوزه اقتصاد اسلامی پیش از ظهر امروز چهارشنبه 15 تیرماه در نشست خبری این رویداد که در دانشگاه قم برگزار شد، با اشاره به شعار سال عنوان کرد: شعارهای چند سال اخیر همگی در حوزه اقتصاد بوده است و به افزایش تولید ملی و اشتغالآفرینی تاکید داشته است که این امر نشان از اهمیت اقتصاد در نگاه مقام معظم رهبری دارد.
وی افزود: دانشگاه قم نیز با توجه به این موضوع فعالیتهای مختلفی را انجام داده است که یکی از این برنامهها "رویداد ملی هجرت اشتغال آفرینی" است؛ این رویداد یک حرکت عظیم با الگوبرداری از بحث راهیان نور در سطح دانشگاه است و در این رویداد از سرتاسر کشور شرکتکنندهها حضور خواهند داشت.
در ادامه دکتر حمیدرضا مقصودی، سرپرست گروه کارآفرینی و ارتباط جامعه و صنعت دانشگاه قم و دبیر رویداد بیان کرد: قم نشان داده میتواند محور تغییرات بزرگ باشد و ایمان داریم تغییر اقتصاد اسلامی میتواند از این شهر اغاز شود.
وی افزود: در این رویداد شرایطی مهیا خواهد شد تا سالانه صدها هزار نفر با اقتصاد اسلامی آشنا شده و دغدغه زمینهسازی و ایجاد تحول را پیدا کنند.
سرپرست گروه کارآفرینی و ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه قم ادامه داد: از دید مقام معظم رهبری مردم فناوری اجتماعی هستند، مثلا در راهپیماییها، پیادهروی اربعین و موضوعاتی از ایندست، فناوریهای اجتماعی باعث وقوع این اتفاقات میشود، در مسائل اجتماعی نیز نیاز است تا حرکتهای اجتماعی شکل بگیرد.
وی با اشاره به وعده انتخاباتی رئیسجمهور در مورد یک میلیون شغل در سال بیان کرد: پیرو وعده رئیس جمهور، در دانشگاه قم این موضوع مورد توجه قرار گرفت و در راستای عملی کردن این وعده طراحی و برنامهریزی انجام گرفت چراکه با فرایندهای معمول نمیتوان این وعده را محقق کرد و نیاز به جهش اشتغال وجود دارد، جهش تولید نیز از جهش اشتغال آغاز میشود.
مقصودی در رابطه با رویداد بیان کرد: اولین رویداد که ویژه آقایان است از ۲۸ تیرماه با حضور ۶۰۰ نفر به مدت ۷ روز برگزار میشود، فضای این رویداد فرهنگی، اجتماعی، ترویجی و همراه با آموزش است، اما دوره را دوره آموزشی نمی دانیم؛ برنامهریزیها بر این است تا رویداد بعدی بلافاصله برای خانمها و در آینده نیز رویدادی برای خانوادهها برگزار شود.
وی افزود: رهایی، برخور، نابودی، مسابقه، طراحی، ساخت و حرکت به ترتیب نام هر روز برگزاری این رویداد است، در ابتدا تلاش میشود تا ذهنیت موجود تخریب و افراد متوجه اشکالات نظام سرمایهداری شوند و در ادامه اقتصاد اسلامی معرفی خواهد شد.
دبیر رویداد ادامه داد: مراکز نوآوری، استارتاپها و... برنامههای مختلفی برگزار میکنند اما با نتیجه مطلوب فاصله داریم چراکه این برنامهها باید همراه با فرهنگ اسلامی باشند، همچنین از سوی دیگراشتغالآفرینی با دانشبنیان بودن به سادگی قابل جمع نیست، اما اگر بتوانیم اشتغال دانشبنیان در سطوح مختلف ایجاد کنیم میتوانیم به هدف "اقتصاد دانش بنیان" دستیابیم.